Va invitam alaturi de noi
Abonati-va la newsletter

Sfaturi medicale

Spitalul Privat de Obstetrica si Ginecologie Euromaterna din Constanta va ofera o serie de sfaturi medicale folositoare, atat pentru sanatatea dumneavoastra, cat si pentru cea a bebelusului. Indrumarile medicilor nostri specialisti privind conduita in timpul sarcinii sau ingrijirea nou-nascutului, dupa externarea din maternitate, sunt informatii utile care va pot fi de folos in situatii dintre cele mai delicate.

Citeste sfaturile oferite de specialistii Euromaterna in aceasta sectiune si cu siguranta vei intelege mai bine fazele medicale si problemele specifice, din viata ta si a micutului tau!

Fertilizare in Vitro

Neonatologie

Obstetrica

Alaptarea

07.04.2014

Odata cu venirea pe lume a bebelusului este important ca mamicile sa realizeze importanta alaptarii atat pentru sanatatea lui, cat si pentru a ei.

Examinarea ecografica in sarcina la Maternitatea Euromaterna din Constanta

14.06.2013

Maternitatea Euromaterna din Constanta va prezinta un material in ceea ce priveste examinarea ecografica in timpul sarcinii.

Toxoplasma

09.06.2013

O infectie transmisa de un parazit, toxoplasmoza gondii, care se gaseste in intestinele pisicii sau ale altor tipuri de animale, dar si in pamant.

Diabetul gestational

07.06.2013

Este o boala care se traduce printr-un nivel prea ridicat de zahar in sange (glicemie). Aceasta forma de diabet apare in luna a sasea de sarcini la circa 5-6% dintre femei si dispare dupa nastere.

Citomegalovirusul

06.06.2013

Citomegalovirusul apartine aceleiasi familii de virusi din care face parte herpesul. Infestarea, manifestata prin febra prelungita este benigna pentru adulti si pentru copii sanatosi.

Ce este factorul RHESUS

05.06.2013

60% dintre femeile insarcinate care au Rhesus negativ asteapta un copil cu Rhesus pozitiv. Pentru a evita o eventuala incompatibilitate sanguina intre mama si copil, se iau anumite masuri indispensabile.

Conduita in timpul sarcinii

04.06.2013

Pregatirea pentru sarcina presupune trei tipuri de bagaje: pentru travaliu, pentru perioada de spitalizare, dar si bagajul pentru bebelus.

Schema unei diete echilibrate

03.06.2013

In timpul sarcinii trebuie sa fiti atente la alimentele pe care le consumati. Consultati lista alimentelor, atat permise, cat si interzise.

O sarcina sanatoasa

02.06.2013

In timpul sarcinii necesitatile nutritionale sunt usor crescute, iar comportamentul corect si mai ales alimentatia sanatoasa duc la o dezvoltare normala a fatului in uter.

Schimbari in timpul sarcinii

01.06.2013

In urmatoarea perioada veti experimenta o serie de schimbari, atat fizice, cat si psihologice, schimbari considerate normale in timpul sarcinii, care se vor monifesta in corpul.

Alte investigatii necesare detectarii si estimarii riscurilor de anomalii congenitale la fat

31.05.2013

Este cea mai importanta metoda de vizualizare a fatului in interiorul cavitatii uterine.

Totul despre placenta

31.05.2013

Legatura intre mama si fat, placenta, nu exista decat in timpul sarcinii. Timp de noua luni, ea hraneste si oxigeneaza bebelusul, dar asigura si functii esentiale.

Analize medicale in timpul sarcinii la Maternitatea Euromaterna din Constanta

30.05.2013

Cadrele medicale din Maternitatea Euromaterna, din Constanta, prin dedicarea si profesionalismul lor, va sunt alaturi in ingrijirile de care...

Totul despre amniocenteaza

29.05.2013

Acest examen al lichidului amniotic serveste la depistarea unei eventuale anomalii cromozomice. Desi in majoritatea cazurilor nu prezinta niciun pericol, aceasta analiza nelinisteste inca viitoarele mamici.

Rubeola

28.05.2013

Acesta boala eruptiva, fara probleme pentru copil si pentru adult, este cauzata de un virus. Pune, insa, probleme serioase atat embrionului, cat si fatului.