Va invitam alaturi de noi
Abonati-va la newsletter

Sfaturi medicale

Spitalul Privat de Obstetrica si Ginecologie Euromaterna din Constanta va ofera o serie de sfaturi medicale folositoare, atat pentru sanatatea dumneavoastra, cat si pentru cea a bebelusului. Indrumarile medicilor nostri specialisti privind conduita in timpul sarcinii sau ingrijirea nou-nascutului, dupa externarea din maternitate, sunt informatii utile care va pot fi de folos in situatii dintre cele mai delicate.

Citeste sfaturile oferite de specialistii Euromaterna in aceasta sectiune si cu siguranta vei intelege mai bine fazele medicale si problemele specifice, din viata ta si a micutului tau!

Fertilizare in Vitro

Neonatologie

Obstetrica

Alaptarea - Recomandari pentru acasa

05.04.2016

Alaptati precoce si des, la primele semne de foame: miscari de supt ale mainii, suspin, agitatie, nu se asteapta sa planga (semn tardiv de foame), 8-12 alaptari /zi, la cerere, nu dupa schema...

Importanta vaccinurilor in primul an de viata al nou-nascutului

05.06.2014

Vaccinurile realizeaza o imunizare activa a organismului fata de o serie de boli produse de agenti infectiosi (virusuri sau bacterii). Utilizarea vaccinurilor de-a lungul ultimului secol a determinat eradicarea unor boli (variola,) sau restrangerea foarte importanta a altor boli (poliomielita, difteria, tetanosul, rujeola).

Screening Neonatal Profilactic in Maternitatea Euromaterna din Constanta

03.10.2013

In Maternitatea Euromaterna din Constanta, testarea nou-nascutilor se face in a doua sau a treia zi de viata (la 36-72 de ore dupa nastere).

Urmarirea prematurului dupa externarea din Maternitatea Euromaterna din Constanta

13.06.2013

Dupa externarea din Maternitatea Euromaterna din Constanta, prematurul necesita supraveghere medicala atenta prin controale periodice...

Surfactant

11.06.2013

In urma unor studii ample a rezultat ca aproximativ 12% din nou-nascuti se nasc inainte de 37 de saptamani si, din acestia, aproximativ 2% se nasc inainte de 32 de saptamani.

Investigatiile imagistice in Maternitatea Euromaterna din Constanta

10.06.2013

Investigatiile imagistice la nou-nascut si prematur cuprind doua capitole foarte importante in evaluarea diagnosticului clinic, si anume, ecografia...