Va invitam alaturi de noi
Abonati-va la newsletter
SESIUNI STIINTIFICE
MAMA SANATOASA, COPIL SANATOS

In perioada 08 – 09 Aprilie 2016, Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Euromaterna, in colaborare cu Universitatea de Medicina Ovidius si Colegiul Medicilor Constanta, a organizat, la Hotel VEGA Mamaia, workshop-ul in perinatologie cu titlul MAMA SANATOASA, COPIL SANATOS. Obiectivul principal al cursului a constat in aducerea impreuna a medicilor de familie, medicilor pediatri si neonatologi, cat si a asistentilor medicali, in vederea elaborarii unei retele functionale de diagnostic, consiliere si follow-up.

CNS and fetal Doppler in clinical obstetrics 2015

Euromaterna a organizat in perioada 28-29 august 2015 al 5-lea curs de ultrasonografie in medicina materno-fetala cu participare internationala. Cursul din acest an face parte din seria “Meet the experts” si a fost axat pe neurosonografia fetala (evolutia malformatiilor cerebrale din viata intrauterina in postpartum, anomaliile fosei posterioare, CMV, ventriculomegalia borderline, leziuni clastice, malformatii corticale etc.)

ULTRASOUND ACADEMY COURSE III 2014

In perioada 19 - 20 septembrie 2014 Spitalul Euromaterna, in colaborare cu Colegiul Medicilor si Universitatea de Medicina Ovidius, cu sprijinul nemijlocit al Prof. Dr. Suciu Nicolae, a organizat cursul Up-to-date in sarcina si infertilitate.

ULTRASOUND ACADEMY COURSE II 2013

Cursul a urmarit intelegerea cat mai precisa a rolului tehnicilor de examinare ecografica 2D si 3D in evaluarea anomaliilor fetale in trimestrul I si II

SESIUNILE STIINTIFICE - Incontinenta Urinara 2013

In perioada 29 - 30 martie 2013, spitalul privat de obstetrica-ginecologie Euromaterna a organizat sesiunile stiintifice de incontinenta urinara.

ULTRASOUND ACADEMY COURSE I - VISUS Course - Curs international de ecografie 2012

In perioada 30.08.2012 - 01.09.2012, spitalul privat de obstetrica-ginecologie Euromaterna a organizat cursul VISUS, la Hotel IAKI Mamaia.

Sarcina sanatoasa, copil sanatos - Dileme vechi, raspunsuri noi 2012

Spitalul privat Euromaterna a organizat in perioada 23 - 24 martie cursul "Sarcina sanatoasa, copil sanatos. Dileme vechi - raspunsuri noi".