ARTICOLE SI PUBLICATII

Spitalul Privat de Obstetrica si Ginecologie Euromaterna din Constanta iti pune la dispozitie articole interesante pe teme medicale - obstetrica, ginecologie, infertilitate sau contraceptie. Citeste si descopera numeroase informatii utile, sfaturile medicilor nostri specialisti, publicatii de folos pentru femeile insarcinate. Noi te ajutam sa intelegi mai bine lumea medicala!

Obstetrica

Ginecologie

Infertilitate

Contraceptie

Neonatologie

Spermograma – un test esential in diagnosticarea infertilitatii

23.02.2017

Infertilitatea nu este un capat de drum, iar un astfel de diagnostic nu trebuie sa puna capat tuturor visurilor dumneavoastra. Pornind de la problemele tot mai frecvente legate de infertilitate, atat masculina, cat si feminina, echipa bine pregatita a Departamentului FIV din cadrul Spitalului Euromaterna va poate ajuta sa aflati care sunt cauzele infertilitatii cu care va confruntati si cum puteti rezolva aceasta problema care afecteaza din ce in ce mai multe cupluri....

detalii

Ce este subfertilitatea?

06.02.2014

Un cuplu sau o persoana este descris ca fiind subfertil in momentul in care nu reuseste sa conceapa un copil in perioada de timp corespunzatoare nivelului de fecundabilitate din grupa sa de varsta.

detalii

Crioconservarea

05.02.2014

O sansa pentru viitor!Prezervarea fertilitatii prin crioconservare, in cadrul departamentului de Fertilizare in Vitro Euromaterna.

detalii

Miracolul maternitatii nu ar trebui sa-i fie refuzat nimanui!

10.01.2014

O echipa de specialisti din cadrul departamentului de Fertilizare in Vitro isi cumuleaza zilnic eforturile pentru a ajuta cuplurile ce sufera de boala infertilitatii sa devina...

detalii