CINE SUNTEM

Euromaterna - fiecare sarcina e unica, fiecare nastere comporta problemele ei!

Constructia unui intreg complex spitalicesc de obstetrica-ginecologie in Constanta si dorinta de a le oferi pacientilor nostri un act medical de o performanta tehnologica avansata, conform standardelor europene, a reprezentat obiectivul nostru principal. Ne-am asumat aceasta provocare pentru ca ne dorim ca pacientii nostri sa se simta in siguranta si sa fie tratati in concordanta cu drepturile pe care le au.

Spitalul de ginecologie si obstetrica Euromaterna asigura asistenta medicala femeii gravide si nou-nascutului sanatos, dar si celor cu risc crescut, avand capacitatea de a rezolva intreaga gama de patologie specifica, asistenta medicala ginecologica in cazuri complexe, precum si in domeniul diagnosticului si tratamentului infertilitatii prin tehnici de reproducere asistata. Ofera multiple facilitati de diagnostic si tratament.

Misiune, Viziune, Valori

Calitatea actului medical nu este o componenta exclusiv datorata doctorului ginecolog care urmareste evolutia sarcinii! Tine de un cumul de factori printre care aparatura medicala folosita in actul nasterii, confortul psihic al pacientei dupa nastere, dotarea interioara a spitalului, intimitatea generata de folosirea unei rezerve de spital ce nu ar putea fi comparata cu saloanele comune din spitalele de stat, dedicarea cadrelor medicale catre bunastarea pacientei. Aceste premise sunt cele mai importante si genereaza succesul actului medical de obstetrica-ginecologie al Spitalului Privat Euromaterna.

"Euromaterna nu este spitalul celor bogati, fapt dovedit prin facilitatile financiare pe care cautam sa le oferim pacientelor noastre! Este spitalul tuturor femeilor care doresc un act medical civilizat, confidential, complet si incununat de succes, datorat atat aparaturii performante, cat si echipei medicale! Iar acest lucru se va intampla datorita faptului ca Euromaterna da siguranta vietii!"

Dr. Rusa Ion Marius
Director General Euromaterna
Presedinte CA Euromaterna
Medic primar obstetrica-ginecologie

Realizari Euromaterna
Ingrijirea nou-nascutului prematur
Realizarea unor pachete medicale pentru asigurarile private de sanatate
Masurarea gradului de satisfactie al pacientului si propuneri de imbunatatire a activitatii medicale si non medicale rezultate in urma prelucrarii chestionarelor
Implementarea procedurilor (ghidurilor de practica editate de Ministerul Sanatatii) si monitorizarea aplicarii lor
Dezvoltarea unui program de cercetare in domeniul fertilizarii in vitro